Suosittu Viestiä

Toimituksen Valinta - 2019

Tyylikäs perhe-muta yhdistää talon ja autotallin

Anonim

Projektin tekijä: Shawn Freeman Arkkitehti
Sijainti: Toronto, Ontario, Kanada

Hanke oli Torontoon nuorelle perheelle, joka tarvitsi sisäisen yhteyden nykyisen autotallin ja talon takaoven välillä. Shawn Freeman loi mutahuoneen, joka yhdistää molemmat tilat ja tuottaa tarvittavan varaston myös aktiiviselle perheelle.

Ulkopintainen korutteräsverkko valittiin sen kestävyyden ja myös hitaasti kehittyvän patinaa varten. Säänkestävää terästä käytettiin nykyisen kodin kiinteiden tiiliseinien visuaaliseen yhteen liittämiseen mudroomin uusien seinien kanssa.

Sisäänkäyntiovessa on erityisesti suunnitellut ikkunat, jotka vastaavat kunkin perheenjäsenen silmien korkeutta rakennuksen aikana. Ikkunat ovat tapa kaapata hetki perheen elämässä. Sisärakennustyössä on kantopenkki ja douglas-kuhulla valmistetut kattokoristeet. Tarkoituksellisesti vaihtelevissa katon korkeuksissa on kattoikkunoita ja ikkunoita, jotka luovat luonnollisen valon tilaa.

Kiitos Shawn!

(Kuvat: Brenda Liu Photography)